Bezetting

De bezetting van ChocoLata ziet er als volgt uit:

Zang: Alice Poussart. Jaren geleden zangeres van Tax Free. Ook heeft ze in diverse kleinere jazz-combo's gezongen en aan diverse projecten meegewerkt, o.a. Abbey Road, maar ook gezongen in trouwmissen.


gitaar: Leo Kruijt. Ook 5 jaar lid van Tax Free geweest. Momenteel ook initiatiefnemer van Seniorenpop, een project om 50+ weer aan het musiceren te krijgen. Meer info op www.seniorenpop.nl


bas: Hans Jonker. Al jaren bezig in diverse bigbands en jazzcombo's. Speelt zowel electrische bas alsook de contrabas.

percussie: Har Caenen, voormalig docent drums en percussie Muziekschool en Conservatorium. Heeft in diverse professionele bands gespeeld.


saxofoon: Peter Schols. Jarenlang gespeeld in de Closeband. Nu diverse soorten sax (tenor, alt, sopraan) en 2e stem in ChocoLata. Daarnaast speelt en zingt Peter ook in Good Company.


piano / keyboard: Ben Kragting. Ook jarenlang gespeeld in Tax Free, maar ook in de Limburgstalige Kepsj. Diverse CD's met Kepsj gemaakt. Ook wordt hij soms gevraagd als sessie-muzikant.


drums: Henk Martens. Voormalig docent drums Muziekschool Maastricht. Heeft als free-lancer bij verschillende bands gespeeld.